Sommarmånaderna juli och augusti, när befolkningen ökar till över 100.000 personer, och den stora mängden kulturevenemang och andra aktiviteter avlöser varandra i en ständigt strid ström, så blir det omöjligt att hinna informera om allt som har hänt.

Det skulle behövas en redaktion med anställda för att få med allt och med tanke på att hemsidor och bloggar är en hobby, så är det bättre att sätta fokus på alla kommande evenemang, som man kan läsa på www.news.almunecar.se , istället för att informera om det som varit.

Hemsidorna www.europatropical.net och www.costadigital.es är utmärkta att läsa om nyheter där man får aktuella reportage om händelser.

Det är ändå fantastiskt att lilla, lilla Almuñécar har ett så stort utbud av evenemang. Till exempel Jazz en la Costa, som är en av Europas äldsta jazzevenemang. I år för 27 gången. Fiesta Virgen de la Antigua som är en veckas happening med fullt av aktiviteter, bland annat kustens största fyrverkeri. Här är verkligen ett kulturens högborg.

Det finns även möjlighet att läsa mer på Facebook: Almuñécar vänner och även Almunecar.se som är på spanska.

Men fortsätt att rulla neråt och se alla bilder.