Feria de Dia inledde festligheterna 15 mars i samband med Fiesta San José i La Herradura och det var fullt av folk hela dagen med en mängd aktiviteter. Då är det fest !!Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamiento

I år var det ingen tjurfäktning, men den portabla tjurfäktningsarenan Plaza de Toros fylldes av familjer som fick underhållning i 2 timmar. 6 lag kämpade både med att förflytta vatten och att undvika att stångas av de ystra kalvarna. Mycket underhållande spektakel.Foto: almunecar.se

Som vanligt är det en fin hästshow under festligheterna.Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamiento

Det var en mängd olika aktiviteter under Fiestan med Tivoli och Casetan med mat och dryck, och dessutom det stora fyrverkeriet. Sista kvällen var det en procession runt på gatorna med helgonet San José.Foto: Javier Celorrio. costadigital.es
Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamiento