Filarmónica de Camara de Colonia, Kölns kammarorkester, som gör en turne och spelar på 300 platser i hela världen, uppträdde i Centro Civico i La Herradura sista dagen i juli. Solist var den kände Anar Ibrahimov, från Azerbaiyán på fiol, och på flöjt på avslutningen med Carmen av Mozart, spelade Ana Palacio från Zaragoza.

Lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=335BlDQMyPk Foto: Ayuntamiento

Samma kväll uppträdde gruppen Teatro Lirico Andaluz i Majueloparken med sin show ”En natt på Broadway” och sjöng ett stort antal kända sånger såsom West Side Story, Mama Mia, Cats, Cabaret med flera.Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamieento

Kvällen innan visades operan CARMEN av George Bizet i Majueloparken och som är ett mycket populärt stycke i 4 akter och som höll på i 3 timmar till den hänryckta publikens stora glädje.Foto: Juan Manuel de Haro. Ayuntamiento